Risico's afdekken

Advies

Een schade zit in een klein hoekje, weten dat u goed verzekerd bent zorgt ervoor dat er snel een oplossing is. Wij helpen u graag met het analyseren van risico's. Met ons advies heeft u altijd het juiste verzekeringspakket.

Bemiddeling

Natuurlijk gaan wij verder dan het advies. Wij helpen u met het afsluiten van nieuwe verzekeringen en het opzeggen van de oude.

Nazorg

Met uw risico's in kaart en correct afgedekt zijn er natuurlijk altijd ontwikkelingen in uw leven die dit kunnen veranderen. Wij begrijpen dat dit vaak over het hoofd wordt gezien en sturen u daarom regelmatig een berichtje hoe het met u gaat. 

 

 

 

Hoe gaan wij te werk?

Q Financieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Wij helpen de klanten om bewuste en verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we met persoonlijk financieel advies. Met het team van Q Financieel doen wij er alles aan om advies op een prettige en persoonlijke manier te geven. Q Financieel ontzorgt.

© Copyright 2018 Q Financieel | AFM 12044870 | KVK 68043546 | Privacy verklaring

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

MAAK NU EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!