Vermogen opbouw

Advies

Rustig genieten op uw oude dag of een wereldreis maken, dat zijn veel leuke gedachten om bij weg te dromen. Wij luisteren hier graag naar en helpen u deze te realiseren met een slimme financiële planning die het maximale haalt uit uw financiën. 

Bemiddeling

Wij gaan natuurlijk verder dan een advies en plan van aanpak. Met een duidelijk plan zorgen wij dat de nodige producten worden afgesloten om het plan te realiseren.

Nazorg

Vermogensopbouw kent veel vormen en is continu in beweging. Nieuwe ontwikkelingen zoals crowdfunding scheppen mooie investingskansen maar ook risico's. Wij denken hier graag samen met u over na.

Hoe gaan wij te werk?

Q Financieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Wij helpen de klanten om bewuste en verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we met persoonlijk financieel advies. Met het team van Q Financieel doen wij er alles aan om advies op een prettige en persoonlijke manier te geven. Q Financieel ontzorgt.

© Copyright 2018 Q Financieel | AFM 12044870 | KVK 68043546 | Privacy verklaring

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

MAAK NU EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!